المعهد العالى للهندسة والتكنولوجيا

بدمياط الجديدة

Another red application is the rolex replica Omega LOGO under the series name, the replica watches red super British "Speedmaster" eye-catching and easy to identify. The dark side of the replica watches uk month when the standard table for the three-dimensional bar when the standard, covered with a white fluorescent coating, black and white contrast is swiss replica watches strong, but also to read the time easier. Watch decorated with eye-catching 18K white gold "moon table" style pointer, the same pointer on the luminous coating.

محضر إجتماع ورشة عمل إجرائية بعنوان التحليل الإحصائى للإستبيانات

محضر إجتماع ورشة عمل إجرائية بعنوان"التحليل الإحصائى للإستبيانات"

الإثنين الموافق 1/1/2018

إنه فى يوم الإثنين الموافق 1/1/ 2018 ،فى تمام الساعة الواحدة والنصف ظهراً  قام د/ مصطفى يوسف عبد الله (مدرس إحصاء تطبيقى- كلية التجارة- جامعة الدلتا) ، بعقد ورشة عمل إجرائية بعنوان "التحليل الإحصائى للإستبيانات"  بحضور أعضاء هيئة التدريس ، الهيئة المعاونة ، الجهاز الإداري ،وكانت محاور الورشة كالأتي:

1. مكونات إستمارة الإستبيان ( البيانات الشخصية – أسئلة الإستبيان – ترميز الإستبيان).
  2. كيفية إدخال مضمون الإستبان على الحاسب بإستخدام برنامج  Excel ثم إجراء عملية التحليل.
  3. إستخدام برنامج Spas  والمقارنة مع برنامج Excel.

وقد انتهت ورشة العمل في تمام الساعة الثانية والنصف ظهراً.

مدير وحدة ضمان الجودة

د/ رمضان عبد الغني الكاتب