المعهد العالى للهندسة والتكنولوجيا

بدمياط الجديدة

Another red application is the rolex replica Omega LOGO under the series name, the replica watches red super British "Speedmaster" eye-catching and easy to identify. The dark side of the replica watches uk month when the standard table for the three-dimensional bar when the standard, covered with a white fluorescent coating, black and white contrast is swiss replica watches strong, but also to read the time easier. Watch decorated with eye-catching 18K white gold "moon table" style pointer, the same pointer on the luminous coating.

جدول الفصل الدراسي التاني للعام الجامعي 2017-2018

- مرفق جدول محاضرات الفصل الدراسي الثاني للعام الجامعي 2017/2018 (تعديل 10 فبراير 2018) - لن يتم السماح للطلاب الغير مسجلين

نتيجة الفصل الدراسي الاول للعام الجامعي 2017 2018

نتيجة الفصل الدراسي الاول للعام الجامعي 2018/2017.  . مع خالص التهنئة لجميع الطلاب 2007 ->