المعهد العالى للهندسة والتكنولوجيا

بدمياط الجديدة

Another red application is the rolex replica Omega LOGO under the series name, the replica watches red super British "Speedmaster" eye-catching and easy to identify. The dark side of the replica watches uk month when the standard table for the three-dimensional bar when the standard, covered with a white fluorescent coating, black and white contrast is swiss replica watches strong, but also to read the time easier. Watch decorated with eye-catching 18K white gold "moon table" style pointer, the same pointer on the luminous coating.

خاص بدورة التربية العسكرية

علي طلاب المعهد المتوقع تخرجهم في دور يناير 2018- مايو 2018- سبتمبر 2018 الذين لم يجتازوا دورة التربية العسكرية سرعة التوجه

زيارة وفد نقابة الاجتماعيين بدمياط للمعهد وعمل بروتوكول تعاون

فى يوم الثلاثاء الموافق ١٠ اكتوبر ٢٠١٧ زار المعهد العالى للهندسة والتكنولوجيا بدمياط الجديدة السيد الاستاذ احمد محمد